Albue- og håndsmerter

Albue og hånd er områder som kan være underprioriterede, men ikke hos JP Fysio. 

Albue- og håndsmerter

Albuen og hånden er to meget komplekse biomekaniske enheder, som indeholder rigtig mange muskler, sener, led og ikke mindst knogler.

Det er områder som kan være underprioriterede, men ikke hos JP Fysio. Vi har brugt mange timer på videreuddannelse, og derfor har vi bred klinisk erfaring med mange forskellige tilstande, som involverer albuen og hånden.

Albuen er sammensat af to forskellige led, som indebærer overarmsknoglen, albuebenet og spolebenet.
Forbindelsen mellem overarmsknoglen og albuebenet gør, at vi kan bøje og strække albuen. Hertil kommer forbindelsen mellem albuebenet og spolebenet, som gør at vi kan rotere underarmen omkring sin egen akse.
Hertil kommer de mere end 20 muskler, som har funktion over albuen og hånden.

Selve hånden består af henholdsvis 8 håndrodsknogler, 5 lange mellemhåndsknogler og 14 yderstykker. Vi kan på klinikken uddifferentiere hver knogle enkeltvis, og afdække om der foreligger begrænsninger som kræver behandling.

Albuen og hånden indgår yderligere i ledkæder med nakken, midtryggen, brystbenet, ribbene, skulderen og kravebenet.

I nogle tilfælde, eksempelvis traumer, kan det være nødvendigt med videre udredning i form af parakliniske undersøgelser (skanninger mm.). Her vil vi sammen med din læge vurdere hvordan forløbet bedst håndteres.

Herunder listes nogle typiske tilstande, som vi ofte ser på klinikken. Listen er dog ikke udtømmende.

Kontakt klinikken pr. telefon, mail eller bestil tid direkte online via hjemmesiden.

Vi glæder os til at tage mod dig, og yde professionel og kompetent behandling og vejledning.

Bestil tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en tid og kontakte os, hvis du har smerter uden at kunne finde en løsning på problemet. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.