Fysioterapeut til bækken

Bækkenet er et meget komplekst område, som vi specialiserer os inden for hos JP Fysio.

Grundig undersøgelse og specialiseret behandling hos JP Fysio

Ud over at være autoriserede fysioterapeuter, er vi yderligere osteopatstuderende på 4. og sidste halvår af Master of Science uddannelsen ved Buckinghamshire New University, London.

Dette fremhæves netop under området ”bækkenet”, da det er meget komplekst og derfor kræver yderligere specialiseret uddannelse før en grundig undersøgelse, og dertilhørende korrekt behandling kan gennemføres.

Overordnet består bækkenet af korsbenet og de to samlede hoftebensknogler, som igen kan underinddeles i henholdsvis skambenet, siddeknoglen og tarmbenet.

Rundt om ovennævnte knogler findes en masse muskler, i form af både store hoftestabiliserende muskler, og mindre muskler som udgør vores bækkenbund, samt store og små ledbånd.

Selve bækkenet indeholder vigtige organer, som blæren, endetarmen og hos kvinder livmoderen / æggestokkende, og hos mænd prostata.

Der findes derfor rigtig mange årsager til smerter / problemer i og omkring bækkenet, mens problemer i bækkenet også selv kan være årsag til smerter andre steder i kroppen.

Du vil hos JP Fysio derfor opleve en grundig undersøgelse af området, og herefter modtage en individualiseret og specialiseret behandling som er tilpasset netop dit problem.

Herunder findes en liste med hyppige årsager til smerter i bækkenet. Listen skal ikke opfattes som værende udtømmende.

Kontakt klinikken ved spørgsmål, eller bestil tid direkte online via vores hjemmeside.

Bestil tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en tid og kontakte os, hvis du har smerter uden at kunne finde en løsning på problemet. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.