Om JP Fysio

Om klinikkens baggrund og behandlingsformer.

Om klinikken

Hos JP Fysio er vi på klinikken alle autoriserede fysioterapeuter og har derfor en dybdegående forståelse af muskler, sener, led og biomekaniske sammenhænge.
Hertil er Jacob og Phillip ved at specialisere sig inden for osteopati og er på 4. og sidste år af deres Master of Science fra Buckinghamshire New University, London, & International Academy of Osteopathy, Belgien.
Vi behandler derfor også komplicerede tilstande som langvarige hovedpiner, problemer med fordøjelsen, komplikationer efter indgreb i forbindelse med sygdom i organer, stress og meget mere.

Den vigtigste filosofi i det osteopatiske speciale er, at problemet i mange tilfælde ikke skal findes dér, hvor symptomet optræder. Derfor vil du ofte opleve at blive undersøgt og behandlet i andre regioner end kun dér, hvor dine smerter/begrænsninger findes.

Det er vores fornemmeste opgave at forsøge og hjælpe alle, som kontakter os. Dette gælder uanset om det en akut eller langvarig tilstand, og om andre sundhedsprofessionelle ikke har nået målet.

Vi glæder os til at møde dig, og vi modtager altid gerne spørgsmål på både mail eller telefon.

Behandlere på klinikken

Phillip Lyhnebeck

Phillip Lyhnebeck

Fysioterapeut (B. Pt.) & Stud. MSc.Osteopathy

Erfaring & Uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut (B. Pt.) fra Københavns Professionshøjskole, og har de seneste 3 år praktiseret på en større privat klinik i Ølstykke.

Jeg har derfor bred erfaring med alle former for problematikker/skader hos alle aldersgrupper. Dette gør sig gældende for både akutte-, langvarige
og postoperative tilstande.

Ud over mit kliniske arbejde i praksis har jeg været sundhedsansvarlig fysioterapeut i Hellerup Idræts Klub for henholdsvis 1. senior, U19, U17 og U15 elite-herrefodboldhold.

Efter mit direkte virke i elitefodbolden har jeg ageret, og gør stadig, som konsulent for Sports College Gladsaxe, hvor jeg arbejder med yngre atleter inden for diverse sportsgrene: Fodbold, håndbold, springgymnastik, basket mm.

Behandlingsfilosofi

Det er min grundlæggende opfattelse, at dysfunktioner og smerter i muskler, sener og led ofte er et udtryk for ubalancer mellem alle kroppens overordnede systemer: Muskelskeletapparatet, organsystemet og nervesystemet.

Et godt eksempel på dette er en længerevarende periode med stress. Her vil den del af nervesystemet, som aktiveres når kroppen skal være klar til at håndtere fysiske eller mentale udfordringer, typisk dominere gennem hele perioden. Dette fremmer eksempelvis musklernes fysiske arbejdsevne i øjeblikket, men på sigt hæmmer det vores fordøjelse. Hvis mave-tarmsystemet ikke optager tilstrækkelige mængder af næringsstoffer, vitaminer og mineraler vil det sandsynligvis føre til generel træthed og udmattelse. Herudover vil muskler og sener ikke restituere og genopbygges optimalt, hvilket i sidste ende kan føre til eksempelvis inflammation og smerter.

Det er vigtigt for mig at indgå i faglige netværk og hele tiden udvikle mine kompetencer. Jeg har derfor ugentlige sparringer med diverse dygtige sundhedsprofessionelle. Dette indebærer eksempelvis Fysioterapeut & stud. Osteopat Lasse Lindbjerg, som er en fast del af sundhedsstaben hos F.C. Københavns Superliga-trup – og mange andre autoriserede behandlere inden for deres felt.

Mål

Det er min fornemmeste opgave, at forsøge og hjælpe alle mine klienter efter bedste evne. Dette er uanset om målet er at nedsætte smerter, øge funktion eller optimere generel sundhed.

Søger du derfor hjælp hos mig, vil jeg tilrettelægge behandlingsplan- og strategi tilpasset dit specifikke problem, så vi sammen opnår det bedste resultat.

Jacob

Jacob Mørk

FYSIOTERAPEUT (B. Sc.) & STud msc. osteopathy (Udenfor overenskomst)

Erfaring & Uddannelse

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B. Sc.), og yderligere osteopatstuderende (stud. MSc Osteopathy) på 4. og sidste år.

Jeg har mere end 12 års erfaring fra praksis på privat klinik, primært i Gentofte Kommune. Dette har givet mig en bred erfaring, hvilket betyder at jeg har bekendtskab med rigtig mange problematikker.

Jeg stopper dog aldrig med at søge ny viden, og lære nyt om mennesket. Derfor har jeg, ud over igangværende osteopatstudie, søgt diverse kurser gennem hele min karriere.

Dette indebærer kurser indenfor idrætsfysioterapi, Correction Academy, Dynamic Tape, Mulligan og meget mere.

Mit overordnede mål med mine behandlingsforløb er, at mine klienter får mulighed for at ligge fokus over på hverdagens udfordringer, frem for at skulle kæmpe mod den skade/problem de henvender sig med.

Det er essentielt i min behandlingsfilosofi, at kroppen opfattes som én samlet helhed. Det betyder, at alle strukturer/systemer påvirker hinanden. Låsninger og spændinger i ledforbindelser i ryggen, vil i mange tilfælde påvirke nervesystemet, som kontrollerer organsystemet og eksempelvis immunforsvaret.

Derfor har jeg aldrig fokus udelukkende på det problemgivende område, men vil udføre en grundig undersøgelse på helkropsniveau. Herefter kombinerer jeg typisk manuel briksbehandling bestående af manipulations- og mobiliseringsterapi, bløddelsbehandling, muskel-energi-teknikker og udspændingsteknikker, med bevægelsesterapi.

Det betyder, at jeg også har stor erfaring og succes med træningsvejledning, vægttabsforløb, generel fysisk aktivitet og velvære i dagligdagen.

Søger du hjælp hos mig, uanset om det gælder smerter, begrænsninger, ønske om at igangsætte træningsforløb, eller andet, vil jeg altid gøre alt hvad jeg kan for, at følge dig til målstregen og hjælpe dig med at opfylde dine ønsker. 

Lasse_Juul_Jensen

Lasse Juul

FYSIOTERAPEUT (B. Pt.) & stud. msc. osteopathy

Tekst på vej.

Johanne Teissøe Billede

Johanne Teissøe

fysioterapeut (B. pt.) & stud. msc. osteopathy

Erfaring og uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut (B. Pt.) fra Univercity College Syd i Esbjerg i 2016 og har siden praktiseret på privat klinikker i Viby Sjælland, Benløse, Valby, Hellerup og Gentofte. Sideløbende praktisere jeg hos Flow-Osteopathy og Fysmo.

Jeg ønsker en kontinuerelig udvikling af mine faglige og personlige kompetencer, hvoraf jeg løbende har søgt ny viden og har videreuddannelse inden for:

 • Osteopati (3 år – holder pt. orlov fra uddannelsen)
 • Tidligere personlig træner og bodypump instruktør (Fitness World)
 • Uddannet FysioPilates instruktør
 • Løbestilsanalyse
 • Dry needling/akupunktur
 • Kinesio tapening
 • Mulligan

Jeg har tidligere arbejdet som frivillig behandler til forskellige løb (Vestkystløbet i Esbjerg og Ironman på Sjælland) og et bydelsprojekt med henblik på social og forbyggende behandling for udsatte borgere i Esbjerg.

Behandlingsfilosofi

Jeg arbejder helhedsorienteret med både det fysiske og psykiske aspekt, hvor manuelbehandling, samtaleterapi samt træning er redskaber, som går hånd i hånd til et godt behandlingsforløb, som tilpasses den enkeltes behov.

Jeg har arbejdet en del med stressramte, gravide/-efterfødselsforløb, hovedpineproblematikker som også kan give relateret kæbeproblemer, langvarige ledsmerter og multihandicappede i alle aldre.

Mål

Det essentielle for mig er at hjælpe med at motivere til det ønskede mål som vi sammen får tilpasser for at opnå bedst mulige resultat.

Jeg er selv blevet mor i december 2019 og jonglerer som så mange andre med dagligdagens gøremål, træning og det at være en god familiemor.

cof_vivi

Lennart Beckwith

Fysioterapeut & Osteopath
(Udenfor overenskomst)

Uddannelse
 • Jeg er uddannet osteopath på European school of osteopathy i England 2021.
 • Uddannet Fysioterapeut fra UCC i Hillerød 2017.
 • Fitness instruktør og personlig træner fra AtWork 2011.
Kurser
 • YNSA akupunktur
 • Fysioflow
Erfaring

Jeg er selvstændig fysioterapeut og ejer af HFF, har arbejdet på privat klinik i københavnsområdet de seneste 2 år og været på flere private klinikker i Nordsjælland. Herudover arbejdet med bl.a. traumatiske skade på rygmarvscenteret i Hornbæk. Under min uddannelse har jeg arbejdet som daglig leder i et fitnesscenter og samtidig som personlig træner og fysioterapeut i DRU for kvindernes landshold, hvor jeg har beskæftiget mig med akut skades håndtering og forebyggelse af skader bl.a under EM i Zagreb, hvor kvinderne vandt guld.

Jeg har en helhedsorienteret tilgang i mine behandlinger, hvor jeg ud fra en grundig undersøgelse af hele kroppen, behandler de fund, som springer mig i øjnene med udgangspunkt i en teori om at hele kroppen hænger sammen og gennem livet kompenserer for det den udsættes for, nogle af disse kompensationer skaber sårbarheder som udvikles til gener eller skader. Det er altid min første ambition at reducere smerter, ved at skabe bedre bevægelighed og finde frem til problemets grundsten. Findes og korrigeres denne skabes de optimale forhold for at kroppen kan reparere sig selv.

Jeg gør et stort arbejde ud af at finde frem til skadens årsag og forklare mine klienter hvad jeg finder i min undersøgelse, hvordan jeg kan arbejde med det manuelt, samt informerer og vejlede klient til at arbejde med sig selv, både gennem råd om daglig livsførelse og med øvelsesterapi.

Jeg har arbejdet med mange forskellige lidelser, fra alvorlige rygmarvsskader, til hverdags gener, og finder stor glæde i at hjælpe mine klienter med en bedre hverdag med færre smerter.

Min vigtigste opgave er altid at inddrage klienten i behandlingen, og sende dem ud af døren med en følelse af forståelse for deres problematik, samt hvilke faktorer der påvirker denne i positive og negative retninger. Jeg benytter en bred række af teknikker fra kraftige muskel stræk, led bevægelse og manipulationer til mindre invasive som fx ledbånds balancering, akupunktur og kraniosacral terapi.

Jeg er selv et aktivt menneske, med en lille familie, hvor jeg netop er blevet far for første gang, jeg nyder at udfordre mig selv både fagligt og privat for at kunne være den bedste udgave af mig selv overfor mine klienter og mine nærmeste.

Bestil tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en tid og kontakte os, hvis du har smerter uden at kunne finde en løsning på problemet. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.