Fysioterapi i Nordsjælland

I fysioterapien beskæftiger vi os overordnet med at holde mennesker i bevægelse.

Fysioterapi Nordsjælland hos JP Fysio

I fysioterapien beskæftiger vi os overordnet med at holde mennesker i bevægelse, gennem behandling, genoptræning og vejledning / rådgivning.

Fysioterapi er et bredt fag, som er i konstant udvikling. Vi ser derfor patienter i alle aldersgrupper, med meget varierende problematikker.

Det er et evidensbaseret fag, hvor behandlingsplanen iværksættes på baggrund af kliniske retningslinjer udstedt af Sundhedsstyrelsen, i overensstemmelse med fysioterapeutens individuelle vurdering af hvad der er mest optimalt i det enkelte tilfælde.

Mål opstilles sammen med patienten, og herefter vil der løbende optages målinger af om hvorvidt den ønskede effekt følger prognosen for tilstanden.

Selve behandlingen vil ofte bestå af behandling på briks, iværksættelse af hjemmeøvelser / styrketræning og eventuel superviseret holdtræning på klinikken.

Typiske tilstande som behandles med fysioterapi, opstilles herunder. Listen er ikke udtømmende – kontakt derfor klinikken, hvis du er i tvivl om hvorvidt fysioterapi kan hjælpe dig. 

Bestil tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en tid og kontakte os, hvis du har smerter uden at kunne finde en løsning på problemet. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.