Fysioterapi til skulder

Dette er et område vi beskæftiger os hyppigt med hos JP Fysio.

Hos JP Fysio har vi bred erfaring inden for skulderen

Dette er et område vi beskæftiger os hyppigt med hos JP Fysio, og derfor har vi bred erfaring indenfor skulderen.

Selve skulderledet er en kompleks biomekanisk enhed, som indgår i en overordnet kæde med henholdsvis nakken, brystryggen, brystbenet, ribbenene, kravebenet og ikke mindst skulderbladet.

Hertil er det et område, der involverer mange muskler, sener, ledbånd, nerver og blodkar. Derfor findes der mange årsager til problemer med skulderen – dette gælder uanset om det primære symptom er smerter, nedsat bevægelighed eller generelt nedsat funktion.

Ved undersøgelse og behandling hos JP Fysio, vil vi i første omgang altid diagnosticere den problemgivende struktur, hvorefter vi vil klarlægge hvorfor problemet er opstået. Helt konkret betyder det, at smerter i skulderen eksempelvis kan skyldes et afklemningssyndrom af en sene (diagnosen), mens grunden til at problemet er opstået skyldes nedsat bevægelighed af ribbenskassen (årsagen).

Herunder findes en liste med typiske problemer vi ser på klinikken. Listen er ikke udtømmende, og alle tilfælde er unikke og kræver individualiseret undersøgelse og behandling.

Kontakt klinikken ved spørgsmål, eller bestil tid direkte online via hjemmesiden.

Bestil tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en tid og kontakte os, hvis du har smerter uden at kunne finde en løsning på problemet. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.