Ryg

Hos JP Fysio vil du aldrig opleve at være én af mange. 

Rygbehandling hos JP Fysio

Det er i daglig tale hyppigt nævnt at rygsmerter er blevet en folkesygdom, grundet antallet af mennesker der er påvirket af både akutte og langvarige tilstande.

Det er da også et område vi behandler dagligt på klinikken, men hos JP Fysio vil du aldrig opleve at være én af mange.

Det er essentielt i behandlingen af rygsmerter, at alle tilfælde tages seriøst og individualiseres efter behov og person.

Vi har med vores brede kliniske erfaring og specialiserede videreuddannelse indenfor behandling af ryggen, opbygget et yderst kvalificeret kompetencegrundlag.

Ryggen kan overordnet inddeles i nakken, brystryggen og lænden. Det er en meget kompleks biomekanisk enhed som består af 24 hvirvler, disc, facetled, ribben, muskler, sener og ledbånd. Nakken er dog behandlet i et afsnit for sig selv.

Ryggen er vores centrale (aksiale) skelet, som forbinder vores lemmer. Den har en dobbelt S-form, som fungerer både stabiliserende og stødabsorberende.

Selvom mange henvender sig med eksempelvis smerter i lænderyggen, kan der være store variationer i hvorfor netop dine smerter er opstået.

Du vil derfor altid opleve at modtage en grundig undersøgelse, og efterfølgende specialiseret manuel rygbehandling tilpasset netop dig, samt specifik øvelsesterapi.

Herunder findes en liste med hyppige årsager til smerter i ryggen, men den skal ikke ses som værende udtømmende.

Kontakt klinikken ved spørgsmål, eller bestil tid direkte online via vores hjemmeside.

Bestil tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en tid og kontakte os, hvis du har smerter uden at kunne finde en løsning på problemet. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.