Sportsskader

Sportsskader er noget, vi har både stor erfaring med og interesse for hos JP Fysio.

Behandl sportsskader med fysioterapi

Overordnet er mange sportsskader sammenlignelige med de eksempler som findes under de forskellige kropsregioner og kerneområder på hjemmesiden.

Den primære forskel er, at man ved sportsskader altid vil differentiere mellem akutte ”overload” tilstande, og længerevarende ”overuse” problematikker.

Dette er dog kun en helt overordnet differentiering, som fører behandlingsplanen i en bestemt retning. Hertil kommer en grundig klinisk biomekanisk undersøgelse af det lokale problemgivende område, samt på helkropsniveau.

Målet er at finde den smertegivende/problemgivende struktur, og efterfølgende afdække hvorfor det er lige netop dér, din krop bliver overbelastet, eller er udsat for akutte skader.

Hos JP Fysio vil du altid opleve at få stillet en klinisk diagnose (tilstand), få opstillet en prognose (tidsperspektiv), og få lagt en konkret og håndgribelig behandlingsplan.

Behandlingsplanen vil typisk indeholde manuel behandling på briks (manipulations- og mobiliseringsterapi, muskel-energi-teknikker, bløddelsbehandling og udspændingsteknikker), træningsvejledning, genoptræningsterapi samt vejledning i håndtering af situationen.
Selve vejledningen kan bestå af råd om hvor meget sport du må dyrke på nuværende tidspunkt, men kan også indeholde råd om eksempelvis kostvejledning, så du sikrer at din krop har de optimale forhold for heling.

Vi glæder os til at hjælpe dig, og give en god oplevelse af professionel og kompetent behandling af dine sportsskader med fysioterapi.

Kontakt klinikken telefonisk, på mail eller bestil tid direkte online på vores hjemmeside.

Bestil tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en tid og kontakte os, hvis du har smerter uden at kunne finde en løsning på problemet. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.