Nakkebehandling

Nakken er et område vi behandler dagligt på klinikken.

Behandling af nakkesmerter hos JP Fysio

De fleste mennesker vil på et tidspunkt gennem livet opleve smerter og nedsat funktionsniveau fra nakken. Netop derfor er det et område, som har stort fokus hos JP Fysio med hyppig videreuddannelse, kurser og intern kollegial sparring og workshops.

Vi omtaler derfor os selv, som værende specialiserede i behandling af dette område.

Smerter i nakken kan variere fra alt mellem langvarige tilbagevendende tilstande, til meget akutte tilstande med kraftige smerter og markant nedsat bevægelighed.

Der er derfor store individuelle forskelle på hvordan nakken skal behandles og varetages på sigt.

Hos JP Fysio vil du dog altid opleve en grundig klinisk undersøgelse, specialiseret manuel behandling og specifik øvelsesterapi tilpasset netop dig og din nakke.

Ud over at få smerter lokalt i nakken, ser vi ofte at problemer i nakken forårsager smerter i både hovedet, kæben, skulder, brystryg og armen. Derfor vil du typisk opleve, at nakken ikke er det eneste område vi har fokus på, når du modtager nakkebehandling i klinikken.

Herunder findes en liste over typiske tilstande, som forårsager smerter i nakken. Listen er dog ikke udtømmende, hvilket betyder at findes flere årsager end det nævnte.

Kontakt klinikken ved spørgsmål, eller bestil tid direkte online via vores hjemmeside.

Bestil tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en tid og kontakte os, hvis du har smerter uden at kunne finde en løsning på problemet. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.