Om JP Fysio

Om klinikkens baggrund og behandlingsformer.

Om klinikken

Hos JP Fysio er vi på klinikken alle autoriserede fysioterapeuter og har derfor en dybdegående forståelse af muskler, sener, led og biomekaniske sammenhænge.
Hertil er Jacob og Phillip ved at specialisere sig inden for osteopati og er på 4. og sidste år af deres Master of Science fra Buckinghamshire New University, London, & International Academy of Osteopathy, Belgien.
Vi behandler derfor også komplicerede tilstande som langvarige hovedpiner, problemer med fordøjelsen, komplikationer efter indgreb i forbindelse med sygdom i organer, stress og meget mere.

Den vigtigste filosofi i det osteopatiske speciale er, at problemet i mange tilfælde ikke skal findes dér, hvor symptomet optræder. Derfor vil du ofte opleve at blive undersøgt og behandlet i andre regioner end kun dér, hvor dine smerter/begrænsninger findes.

Det er vores fornemmeste opgave at forsøge og hjælpe alle, som kontakter os. Dette gælder uanset om det en akut eller langvarig tilstand, og om andre sundhedsprofessionelle ikke har nået målet.

Vi glæder os til at møde dig, og vi modtager altid gerne spørgsmål på både mail eller telefon.

Behandlere på klinikken

Phillip Lyhnebeck

Phillip Lyhnebeck

Fysioterapeut (B. Pt.) & Stud. MSc.Osteopathy

Erfaring & Uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut (B. Pt.) fra Københavns Professionshøjskole, og har de seneste 3 år praktiseret på en større privat klinik i Ølstykke.

Jeg har derfor bred erfaring med alle former for problematikker/skader hos alle aldersgrupper. Dette gør sig gældende for både akutte-, langvarige
og postoperative tilstande.

Ud over mit kliniske arbejde i praksis har jeg været sundhedsansvarlig fysioterapeut i Hellerup Idræts Klub for henholdsvis 1. senior, U19, U17 og U15 elite-herrefodboldhold.

Efter mit direkte virke i elitefodbolden har jeg ageret, og gør stadig, som konsulent for Sports College Gladsaxe, hvor jeg arbejder med yngre atleter inden for diverse sportsgrene: Fodbold, håndbold, springgymnastik, basket mm.

Behandlingsfilosofi

Det er min grundlæggende opfattelse, at dysfunktioner og smerter i muskler, sener og led ofte er et udtryk for ubalancer mellem alle kroppens overordnede systemer: Muskelskeletapparatet, organsystemet og nervesystemet.

Et godt eksempel på dette er en længerevarende periode med stress. Her vil den del af nervesystemet, som aktiveres når kroppen skal være klar til at håndtere fysiske eller mentale udfordringer, typisk dominere gennem hele perioden. Dette fremmer eksempelvis musklernes fysiske arbejdsevne i øjeblikket, men på sigt hæmmer det vores fordøjelse. Hvis mave-tarmsystemet ikke optager tilstrækkelige mængder af næringsstoffer, vitaminer og mineraler vil det sandsynligvis føre til generel træthed og udmattelse. Herudover vil muskler og sener ikke restituere og genopbygges optimalt, hvilket i sidste ende kan føre til eksempelvis inflammation og smerter.

Det er vigtigt for mig at indgå i faglige netværk og hele tiden udvikle mine kompetencer. Jeg har derfor ugentlige sparringer med diverse dygtige sundhedsprofessionelle. Dette indebærer eksempelvis Fysioterapeut & stud. Osteopat Lasse Lindbjerg, som er en fast del af sundhedsstaben hos F.C. Københavns Superliga-trup – og mange andre autoriserede behandlere inden for deres felt.

Mål

Det er min fornemmeste opgave, at forsøge og hjælpe alle mine klienter efter bedste evne. Dette er uanset om målet er at nedsætte smerter, øge funktion eller optimere generel sundhed.

Søger du derfor hjælp hos mig, vil jeg tilrettelægge behandlingsplan- og strategi tilpasset dit specifikke problem, så vi sammen opnår det bedste resultat.

Jacob

Jacob Mørk

FYSIOTERAPEUT (B. Sc.) & STud msc. osteopathy

Jeg er autoriseret fysioterapeut (B. Sc.), og yderligere osteopatstuderende (stud. MSc Osteopathy) på 4. og sidste år.

Jeg har mere end 12 års erfaring fra praksis på privat klinik, primært i Gentofte Kommune. Dette har givet mig en bred erfaring, hvilket betyder at jeg har bekendtskab med rigtig mange problematikker.

Jeg stopper dog aldrig med at søge ny viden, og lære nyt om mennesket. Derfor har jeg, ud over igangværende osteopatstudie, søgt diverse kurser gennem hele min karriere.

Dette indebærer kurser indenfor idrætsfysioterapi, Correction Academy, Dynamic Tape, Mulligan og meget mere.

Mit overordnede mål med mine behandlingsforløb er, at mine klienter får mulighed for at ligge fokus over på hverdagens udfordringer, frem for at skulle kæmpe mod den skade/problem de henvender sig med.

Det er essentielt i min behandlingsfilosofi, at kroppen opfattes som én samlet helhed. Det betyder, at alle strukturer/systemer påvirker hinanden. Låsninger og spændinger i ledforbindelser i ryggen, vil i mange tilfælde påvirke nervesystemet, som kontrollerer organsystemet og eksempelvis immunforsvaret.

Derfor har jeg aldrig fokus udelukkende på det problemgivende område, men vil udføre en grundig undersøgelse på helkropsniveau. Herefter kombinerer jeg typisk manuel briksbehandling bestående af manipulations- og mobiliseringsterapi, bløddelsbehandling, muskel-energi-teknikker og udspændingsteknikker, med bevægelsesterapi.

Det betyder, at jeg også har stor erfaring og succes med træningsvejledning, vægttabsforløb, generel fysisk aktivitet og velvære i dagligdagen.

Søger du hjælp hos mig, uanset om det gælder smerter, begrænsninger, ønske om at igangsætte træningsforløb, eller andet, vil jeg altid gøre alt hvad jeg kan for, at følge dig til målstregen og hjælpe dig med at opfylde dine ønsker. 

Lasse_Juul_Jensen

Lasse Juul

FYSIOTERAPEUT (B. Pt.) & stud. msc. osteopathy

Tekst på vej.

Bestil tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at bestille en tid og kontakte os, hvis du har smerter uden at kunne finde en løsning på problemet. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.